Ekotek Kazan ISK-SODEX 2021 İstanbul Fuarında!

Ekotek Kazan Ltd. olarak ISK-SODEX 2021 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarına katılım sağladık. Standımızda bizi ziyaret eden ve yoğun ilgi gösteren hem yurt içi hem de yurt dışından tüm müşterilerimize teşekkür ederiz!

Uluslararası Isıtma ve Soğutma Fuarında Ekotek

 

Isıtma ve Soğutma Kalorifer Kazanı Fuarı Tanıtımı

Isıtma sistemleri sektörünün ilk ve en önemli fuarı olan ISK-SODEX İSTANBUL, sektördeki son trendleri ve gelişmeleri takip etmek isteyen herkesin ajandasına eklemesi gereken bir etkinliktir.

“ISK-SODEX, dünyanın her yerinden, konusunda uzman katılımcıları ve ziyaretçileri ile bilgi alışverişi yapma imkanı sunmasının yanı sıra, fuar süresince devam eden destekleyici programları ve sektörün önde gelen dernekleri ile olan iş birlikleri sayesinde ısıtma, soğutma, klima, havalandırma ana başlıklarında katılımcı ve ziyaretçilerine büyük olanaklar tanır. İş bağlantıları kurma-geliştirme, sektördeki en son yenilik ve gelişmeleri yakından tanıma fırsatı sunan ISK-SODEX ISTANBUL Fuarı’nın sektördeki yeri ve önemi katılımcı ve ziyaretçileri tarafından da tescillenmiştir.”

Ekotek İhracat Hedeflerini Büyütüyor!

İlk olarak 1997 yılında organize edilen fuar, en son edisyonu olan 2019 yılında geldiği nokta ile sektördeki yeri ve konumunun altını bir kez daha çizerek, sektörünün ve Türkiye’nin ihracatına büyük katkı sağlamıştır. Ekotek Kazan olarak ihracat hederlerimize bir adım daha yanaşmak ve yurt içi pazarda da yerimizi sağlamlaştırmak için fuara katılım sağlamaktayız.

Sodex 2021 Fuar İstatistikleri

36 ülkeden 1.021 katılımcı (alt katılımcılar dahil)
44.804 m² net stand alanı, toplam 14 salon
106 ülkeden 85.371 ziyaretçi
%93 ziyaretçi memnuniyeti
%84 karar verme yetkisi bulunan ziyaretçi

Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın ve Güneş Enerjisi Sistemlerinin bütününe hakim olan, konuları tamamen kapsayan ISK-SODEX ISTANBUL Fuarı, tüm sektöre derinlemesine bir bakış açısı sağlamıştır.