Aqua Therm Fuarındayız – Ekotek Taşken Özbekistan’da!

Global ısıtma sistemleri fuarı Aqua Therm 2022’de Ekotek Isı Teknolojileri Olarak Yerimizi Aldık!

https://www.aquatherm-tashkent.uz/en/

Aquatherm® Tashkent , Özbekistan’da HVAC teknolojileri alanındaki en son gelişmeleri, yenilikleri ve yenilikleri sunan tek endüstri ihtisas fuarıdır. Üreticilerin, bayilerin, distribütörlerin, baş endüstri uzmanlarının yıllık toplantısının yeri. İş bağlarını genişletmek ve yeni bağlantılar kurmak için bir platform.

 

10. Yıldönümü kutlanan Aquatherm Uluslararası Isıtma, Havalandırma, İklimlendirme, Su Temini, Sıhhi Tesisat, Havzalar, Çevre Koruma Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları – Aquatherm® Tashkent 2022, TC İskan ve Toplum Hizmetleri Bakanlığı’nın desteğiyle düzenleniyor.

Geçen yılki ısıtma fuarı istatistikleri:

  • 11 ülkeden 7 000’den fazla ziyaretçi -uzman
  • 1 944 metrekare sergi alanı
  • 11 ülkeden 50’den fazla katılımcı firma

Görüşlere göre, katılımcılar fuarın iş için önemli olduğunu düşünüyor. Katılımcılardan gelen geri bildirimler, fuarın yüksek iş verimliliğine tanıklık ediyor:

Alexey Glukhov, proje yöneticisi, Art Climate/Gree Serginin organizasyonu oldukça üst düzeyde. Her şey ustaca, zevkli ve oldukça rahat bir şekilde organize edilmiştir. Fuara katılımı şu anda değerlendirmek biraz zor, gelen temasların sonuçlarına göre önümüzdeki hafta değerlendireceğiz. Ancak şu anda ziyaretçi sayısı oldukça fazla, katılımı çok verimli değerlendiriyoruz. Bu sergiye katılımın bize fayda sağlayacağını ve bize daha ilginç projeler, daha fazla iş ve buna bağlı olarak şirketimizin gelişimini getireceğini umuyoruz.

Serdar Nacioğlu, İhracat Müdürü, Egeplast (Türkiye) Şirketimiz pandemiye rağmen Aquatherm® Tashkent 2021 fuarına katılıyor. Fuar harika gidiyor, beklediğimizden daha fazla ziyaretçi geldi. Standımız sürekli insanlarla doluydu. Özbek pazarına girmeye çalışıyoruz ve burada mevcut müşterilerimiz de var. Şirketimiz ayrıca Moskova, Ukrayna ve Bakü’deki Aquatherm® fuarlarına katılmaktadır. Mükemmel bir sergi için organizatörlere teşekkür ederim.

Batyr Abdullaev, Özbekistan, Türkmenistan ve Tacikistan Geliştirme Müdürü, Grohe Iteca Exhibitions ile uzun süredir işbirliği yapıyoruz ve uzun süredir Aquatherm® Tashkent’te sergiliyoruz. Kendini haklı çıkarır, ancak hemen değil. Bekleyen bir talebi olan anlar vardır. Bazı projeler için her zaman sözleşme imzalamıyoruz ama her halükarda standımıza gelen, iletişim kuran, soru soran ziyaretçilerin ilgisini görüyoruz. Bu nedenle Aquatherm® Taşkent fuarını kendimizi ifade edebileceğimiz, yeni ürünlerimizi anlatabileceğimiz, şirketimizde olup bitenleri anlatabileceğimiz önemli yerlerden biri olarak görüyoruz. Fuarın organizasyonu her zaman çok iyi, nezih bir seviyede. Fuardan 1.5 ay önce şantiye değişikliğine rağmen her şeyin doğru organize edilmiş olmasından dolayı düzenleme kuruluna teşekkürlerimi sunarım. önceden bilgilendirildik ve sitedeki yerimiz gösterildi. Dolayısıyla organizasyon konusunda herhangi bir sorun olmadığına inanıyorum. Genel olarak, her şey yolunda.

Tokhir Tojimatov, Satış Mühendisi, Hisense Öncelikle, Iteca Exhibitions’a bu fırsat ve fuarın iyi organizasyonu için teşekkür etmek istiyorum. Bu yıl daha az insan bekliyorduk ve korkularımızda haklı çıkmadığını görüyoruz. Ziyaret eden uzmanlar hedef kitle, bu yıl tüm umutlarımız gerçekleşti. Halihazırda üzerinde çalışacağımız ve hazır sözleşmelere ve çözümlere ulaştırmayı umduğumuz gelişmeler var.

Emre Kandemir, Satış Müdürü, Termofan (Türkiye/Özbekistan) Şirketimizin Aquatherm® Tashkent 2021 fuarına Türkiye’den bir üretici olarak katılması bizim için önemliydi. Fuar üst düzeyde yapılıyor ve Özbek pazarındaki varlığımız şirketimiz için önemli.

Koray Sari, Roka Vent (Türkiye) Roka ilk kez 2017 yılında Aquatherm® Tashkent fuarına katıldı. Bu yıl Aquatherm® Tashkent 2021 fuarında 4. kez yer alıyoruz. Fuar harika gidiyor, çok sayıda katılımcı var ve yeterince ziyaretçi de var. Bugün fuarın son günü olmasına rağmen hala ziyaretçi geliyor. Gelecekte Aquatherm® Tashkent 2022 fuarına katılmaktan mutluluk duyacağız.

Elnur Akhmedov, Azertexnoline Temsilciliği Direktörü Fuarın beklentilerimizi aştığını belirtmek isterim. İki hafta önce Almatı’da aynı sergideydim. Serginin burada daha iyi gittiğini söyleyeceğim, orada aynı değildi. Bu fuara ilk katılımımız değil, 2019 yılında Aquatherm® Taşkent fuarına da katıldık. Geçen yıl pandemi nedeniyle katılamadık. Her şeyden memnunuz, Özbekistan’da malların kalitesine dikkat etmeye başladıklarından çok memnunuz. İnsanlar fiyata göre değil, kaliteye göre seçim yaparlar. Başvurularımız var, onları işleyeceğiz ve sonuç almayı umuyoruz. Organizasyon mükemmel seviyede, yeni yerini çok beğendim bile, burası daha rahat ve ferah.

Aquatherm® Taşkent fuarı , ısıtma, su temini, iklimlendirme, havalandırma ve saunalar için ekipmanlarda yeni ürünler ve teknolojiler ile tanışmak için eşsiz bir fırsat sağlayacak ve aynı zamanda on binlerce endüstri uzmanı arasında profesyonel diyalog için bir alan olacak.